A Ringfoon Creation

Opleidingen en cursussen

Op het vlak van operationeel bouwmanagement worden er drie grote groepen van open opleidingen gegeven, vier maal per jaar en per provincie in Vlaanderen. Deze opleidingen gaan vooral door in de provinciale Confederaties Bouw. Daar kan u zich inschrijven voor deze en andere opleidingen.

Groep1:
Een theoretische opleiding in operationeel management; de samenstellende elementen van de kostprijsberekening en de link met de werkvoorbereiding, planningsbudgetten, planning en nacalculatie (duur: twee dagen).

Groep 2:
Praktisch bedrijfsbeheer met behulp van InnoCalc, basisopleiding. In deze PC-opleidingen ligt de klemtoon op het opstellen van bibliotheken van kostprijselementen, gedetailleerde en samenvattende meetstaten, kostprijsberekening & offerteopmaak en vorderingsstaten (duur 3 dagen).

Groep 3:
Praktisch bedrijfsbeheer met behulp van InnoCalc, modulaire opleidingen. In deze PC-opleiding ligt de klemtoon op het aanleren van de technieken van werkvoorbereiding, budgettering, administratieve en werkelijke werfopvolging (vorderings- en productiestaten), opstellen en bijwerken planning enz…. (duur 3 dagen).

 

Deelnameprijzen opleidingen:

De cursisten kunnen genieten van volgende tussenkomsten: De bedienden van PC 218 kunnen kosteloos aan de opleidingen deelnemen omdat CEVORA de opleidingskost betaalt.

Voor de ondernemers is 50% steun via KMO-portefeuille mogelijk. Verdere inlichtingen in verband met tussenkomsten in de deelnameprijs kan men bekomen via de organiserende beroepsorganisatie.